NAKUP ALI NAJEM PESMOMATA

Pesmomat lahko najamete za svoj javni dogodek, kulturno predstavitev, otvoritev itd … S poetično mašino za svoje goste ustvarite nepozabno poetično stvarnost, se na ta način poklonite poeziji, obenem pa bodo obiskovalci in obiskovalke odšli domov s trajnim spominom v žepu – s poezijo.

Možen je najem za enodnevni dogodek ali več dni. Lahko vam posebej za dogodek pesmomatovo antologijo dopolnimo s poezijo po izbiri ali pa vam pesmomat poleg poezije zrecitira besedilo po izbiri (npr. rojstnodnevno voščilo, čestitke ob obletnici ali ob drugem izbranem dogodku).

NAJEM

300 € / dan

  • Dodaten dan

    Vsak dodaten dan najema znese 100 dodatnih evrov.

  • Dodatno

    Cena brez predstavitve ali še z dodatnim kulturno - spremljevalnim dogodkom skupaj s pesniki in pesnicami je po dogovoru.

NAKUP

Pesmomat lahko postavite tudi v svojem kraju.
  • Prilagoditve

    Možne so prilagoditve pesmomata z izbrano poezijo – npr. poezijo pesnikov in pesnic iz določenih okolji ali tematsko poezijo (ljubezensko, strašljivo …), ali poezijo določenih obdobji, žanrov.

  • Cena

    Nakup pesmomata znaša okvirno 6.000 €, možni pa so dogovori glede velikosti, oblike, vsebinske priprave antologije. Glede na te postavke lahko cena variira. Cena vključuje tudi vzdrževanje pesmomata.

Kontakt za informacije in naročila

  • dsp@drustvo-dsp.si
  • Igor Divjak: 031 367 638

Z nakupom ali najemom pesmomata prispevate k širitvi in promociji slovenske kulture, prispevate k prepoznavnosti naših pesnic in pesnikov, del sredstev pa se nameni tudi v sklad za plačilo avtorskih honorarjev sodelujočim pesnikom in pesnicam ter za delovanje spletnega medija Društva slovenskih pisateljev, Vrabec Anarhist. Hvala!